Pers
Toen de eens vermaarde traiteur de Gulden Bock in de chique Antwerpse Schuttershofstraat vorig jaar failliet ging, zag Alfons van Pelt zijn kans schoon om zijn droom te verwezenlijken.
The Josephine, biedt met chef Alfons Van Pelt een eenvoudige keuken, opgebouwd rond een paar verse producten voor een verfijnde smaakversmelting.
In de Antwerpse Schuttershofstraat, die vooral chique boetieks en winkels telt, is The Josephine zowat een eiland.
In de chique Schuttershofstraat, die vooral winkels telt, is The Josephine zowat een eiland. het is ook apart, want de 'gastro-brasserie' wordt geleid door chef en autodidact Alfont Van Pelt.
Als je het niet weet loop je er zo voorbij. Een smalle deur tussen twee grote etalages van kledingwinkels aan de Schuttershofstraat 11.
Sfeer en contrasten in een beeld steken. Smaak en texturen in een gerecht steken. Fotografie en koken zorgden eerst voor ontspannende afwisseling tijdens een slopende job.