Onderstaande een overzicht van alle pers berichten over The Josephine.

  • Toen de eens vermaarde traiteur de Gulden Bock in de chique Antwerpse Schuttershofstraat vorig jaar failliet ging, zag Alfons van Pelt zijn kans schoon om zijn droom te verwezenlijken.

  • Sfeer en contrasten in een beeld steken. Smaak en texturen in een gerecht steken. Fotografie en koken zorgden eerst voor ontspannende afwisseling tijdens een slopende job. Alfons Van Pelt maakte nadien van beide hobby’s een nieuw beroep. Van jarenlang internationaal management naar het runnen van een restaurant en bar is een carrièremove die kan tellen. Eind vorig jaar landde hij met The Josephine veilig en ‘into the groove’, in de Antwerpse Schuttershofstraat.

  • The Josephine, biedt met chef Alfons Van Pelt een eenvoudige keuken, opgebouwd rond een paar verse producten voor een verfijnde smaakversmelting. Denk: de 'Josephine' hamburger in een brioche met een mix van runds-, kalfs- en varkensvlees én dikke frieten.

  • Als je het niet weet loop je er zo voorbij. Een smalle deur tussen twee grote etalages van kledingwinkels aan de Schuttershofstraat 11. Tot september vorig jaar was achter deze deur traiteur & restaurant De Gulden Bock gevestigd. Na 27 jaar is deze zaak failliet verklaard.

    Sinds half december 2018 kan je op deze plaats, tussen de chique kledingwinkels, “The Josephine” vinden. 

  • In de chique Schuttershofstraat, die vooral winkels telt, is The Josephine zowat een eiland. het is ook apart, want de 'gastro-brasserie' wordt geleid door chef en autodidact Alfont Van Pelt. Die wil betaalbare klasse en geeft om de mening van kinderen.